Det är dags att väcka vår livmoders kraft. Dags att ge livmodern en chans att läka på djupet. I vår livmoder finns ofta stagnerade energier. Emotionella sår från vår barndom, sexuella relationer, graviditeter, missfall, aborter, förlossningar och övergrepp. Allt detta behöver vi frigöra för att få tillbaka vår kraft och läka oss. För att vi ska må bra behövs ett fritt flöde av energier i hela kroppen.

Under en wombhealing jobbar vi med att lossa på energier. Vi möter de sår, stress, trauman och blockeringar som behöver transformeras för att väcka livmoderkraften och kundalinienergin. Healingen hjälper dig att återknyta kontakten med din kvinnlighet och påminna dig om att din sexualitet och din kropp är helig.

Jag arbetar intuitivt utifrån varje session beroende på vad som ska transporteras. Och använder mig av trumma, kristaller och handpåläggning på dina höfter med kläderna på.

Vi pratar en stund innan din session och sedan ligger du på en healingbänk och öppnar dig för att släppa det som ska transporteras. Sedan pratar vi en stund efteråt.

Din livmoder förtjänar att må bra. Ta tillbaka din livmoders kraft!

60 min 1000:-