Vid en chakrahealing fokuserar vi på att transformera, balansera och väcka upp våra chakran med nya energiflöden. När våra chakran har ett fritt flöde mår vår kropp bra och våra energier flödar som de ska igenom vår kropp.

Av olika anledningar får vi ibland stagnationer av energi och blockeringar som sätter sig i dessa energifält. Att ha en blockering i exempelvis halschakrat kan bero på att vi inte törs säga vår sanning. Vi står inte upp för oss själva, utan håller inne med vad vi egentligen tycker. Eller så har vi fått på oss kollektiva energier utifrån, från samhället och andra, som satt sig i ett chakra. Då behöver vi transformera blockeringen så att våra kroppar återigen blir balanserade.

Med hjälp av kristaller och mina guider och änglar så balanserar vi upp dina chakran så att de flödar igen. Vi pratar en stund innan, därefter får du lägga dig på healingbänken och koppla av medan jag med hjälp av mina guider utför behandlingen. Sedan pratar vi en stund efteråt. Är du öppen för att ta emot budskap så berättar jag vad jag fått till mig.


60 min 1000:-