Har du en längtan efter att leva mer autentiskt? Står du förvirrad i livet och vet inte vart du är på väg? Lever du i stress, oro, prestationer och ångest? Vem är du bakom dina anpassningar, roller och förväntningar? Hur lär du känna din inre röst, din själ?

Under vår uppväxt och i skolan pratar vi alltför sällan om vårt inre. Vi lever i våra prestationer och i det yttre samhället, där allt mäts i betyg och hur du presterar. Därför står vi ofta helt handfallna när vi hamnar i en situation i livet där vi behöver lära känna vårt inre. Där vi mår dåligt och behöver hjälp.

Jag har återkommande Inner soul work courses där jag guidar dig att finna vägar och få verktyg att finna ditt sanna jag, din själ. Det är en utbildning i att lära sig hantera livet på ett nytt sätt. Att leva inifrån och ut istället för tvärtom.

Vi träffas fysiskt i min lokal i Örebro. Med en holistisk syn, att se helheten, vägleder jag dig igenom olika scenarion och tankar. Av erfarenhet vet jag att det finns situationer och känslor alla människor brottas med och dessa tar vi upp och diskuterar och fördjupar oss i.

Varje lektion är upplagd så att jag går igenom ett nytt ämne som vi diskuterar. Vi gör även gemensamma vägledda meditationer och lär oss mer om oss själva och hur vi ska hantera energier. Det är ett enkelt upplägg där du kommer att lära dig att jobba vidare på egen hand efter kursen.

Meditation är en viktig del av återhämtningen. Forskning har visat hur effektiv meditation är för att läka vår hjärna och lära känna vårt inre. Jag vet hur svårt det är att börja meditera därför gör vi den vägledda meditationen tillsammans under lektionen.

Anmäl dig på 076-170 11 39 eller via mail info@authenticlife.se.

5 gånger 1500:-

Välkommen!